El CFA celebra els 25 anys

per Redacció , Solsona, 18 de juny de 2015 a les 15:39 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de juny de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El passat divendres 12 de juny, el Centre de Formació de Persones Adultes del Solsonès va organitzar un sopar per celebrar els 25 anys de la seva formació d’adults. Un total de 130 persones (alumnes, professorat, administratives...) hi varen assistir, manifestant la seva alegria i el seu benestar a la festa. 

L’equip directiu adreçà unes paraules als assistents, remarcant el gratificant que és veure com les persones busquen formar-se, ja sigui obtenir una titulació que els faciliti l’entrada al món laboral o una formació al llarg de la vida, pel que fa als idiomes, la informàtica... Però, tant o més gratificant és veure que, a banda de la formació, el centre és un punt de trobada per a moltes persones, l’oportunitat de crear uns vincles que van més enllà de l’escola, el naixement de moltes amistats i l’adquisició d’una autonomia que els permet resoldre’s millor en la vida diària.

Els alumnes van tenir l’oportunitat de manifestar què ha significat per a ells entrar al món de la formació d’adults, què n’han tret, què se n’han endut... L’inspector d’Ensenyament, el sr. Jordi Vidal i el coordinador del Centres de Formació de Persones Adultes a la Catalunya Central, el sr. Jordi Estrada, donat que no podien ser a l’esdeveniment, varen enviar unes paraules que foren llegides durant la celebració.

Es va projectar un muntatge fotogràfic d’aquests 25 anys i es presentà l’Auca del Centre de Formació de Persones Adultes del Solsonès, feta per l’alumnat de Català 3.

I ja per acabar, ens agradaria oferir-vos el poema que l’alumna de Català 3, M.Claustre Vilalta, va elaborar i ens va llegir al llarg del sopar.


Fa 25 anys exactament,
aquest Centre de Formació 
comença l'ensenyament,
en un raconet del Consell.
A falta d'universitat, a la nostra petita ciutat,
ens ha estat de molta ajuda,
per adquirir més cultura,
i estar més preparat.
Any rere any
l'escola ha anat creixent,
oferint-nos i millorant
un ventall de cursos de tot nivell.
Al Centre de Formació
hi acudim amb il·lusió
alumnes joves i grans,
de Solsona i els voltants,
i fins i tot, de països ben llunyans.
Oportunitats, doncs, per fer noves amistats,
creant un bon ambient entre tota la gent
i organitzant: sortides i activitats,
espectacles i excursions 
i diverses actuacions.
25 anys han passat
i els que tenim la sort d'haver-ho aprofitat,
a més d'aprendre, bé ens ho hem passat!
Amb aquesta celebració
tenim avui l'ocasió
de felicitar a tot el professorat,
donar-los-hi les gràcies per haver-nos ensenyat
i per la paciència que hi han posat.
Gaudim amb alegria
de tan bona companyia
i desitgem-nos tots plegats 
moltes felicitats!

PER MOLTS ANYS!

 

Arxivat a:
Cultura, celebració, CFA
Participació