NOTA DE PREMSA DE PITEUS PER SANT LLORENÇ-AM

Piteus per Sant Llorenç referma el seu compromís per governar per tots

per Ramon Estany , Sant Llorenç de Morunys, 16 de juny de 2015 a les 08:21 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de juny de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El passat dissabte dia 13 es va fer efectiva la proclamació del nostre cap de llista, Francesc Xavier Mas Pintó, com a Alcalde pels 4 anys vinents; també, en el mateix acte, van prendre possessió els altres 3 regidors electes de Piteus. Amb això, podem dir que s'ha complert un dels nostres principals objectius: el de continuar al capdavant del nostre Ajuntament per seguir millorant el nostre poble.

Tot i tenir majoria absoluta, des del primer moment, vam deixar clar que la nostra voluntat era la de tornar a repetir la forma de govern dels últims 4 anys (govern de concentració), i així ho vam transmetre al grup municipal de CIU. Això també serà així, és a dir, que els 7 regidors formaran govern amb carteres cada un d'ells, començant una nova legislatura amb ganes de treballar per fer el millor per Sant Llorenç i la seva gent.
També s'ha complert un altre dels objectius en el qual ens havíem implicat molt, que era el de fer possible un canvi al Consell Comarcal. Però no només serà un canvi, sinó que volem ser partícips de la seva gestió per tal que esdevingui transparent i proper als ciutadans i Ajuntaments de la comarca. Cal agrair a ERC, CUP i Independents la seva col·laboració per fer possible un fet històric i poc imaginable fa uns anys.

Un cop exposats tots els reptes aconseguits, estem preparats pel més important: treballar per poder portar a terme el nostre programa electoral i, com ja s'ha fet durant la passada legislatura, governar per a tots els habitants de Sant Llorenç.
Només ens queda donar-vos les gràcies altra vegada perquè heu fet possible que puguem estar al capdavant del poble 4 anys més.

 

Participació