Lluís Folch i Joan Armengol, guanyadors del III Concurs de relats breus per a gent gran

per Ramon Estany, Solsona | 12 de juny de 2015 a les 08:04 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de juny de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Folch, Taribó i Armengol, en l'acte d elliurament dels premis Foto: Ramon Estany


Aquest dijous 11 de juny a les 7 de la tarda ha tingut lloc a la sala Francesca de Llobera del Consell Comarcal del Solsonès el lliurament de premis del III Concurs de relats breus per a gent gran que organitza l'ens comarcal.

Ha presidit l'acte, la consellera comarcal en funcions, M. Àngels Taribó que ha felicitat als participants i ha tingut un reconeixement per als membres del jurat, Imma Serra, del Consell de la Gent Gran de Solsona, Josep M. Massegú, del Consell de la Gent Gran del Solsonès, i a les responsables dels serveis socials, Pilar Colilles i Sònia Pallarès.
Taribó ha recordat que enguany s'incorporava al concurs la modalitat de poesia, fruit de les propostes que s'havien fet en edicions anteriors. El nombre de participants ha estat 14, 10 en prosa i 4 en poesia.

Els guanyadors d'aquesta edició i que rebran com a premi una subscripció d'un any a una revista que triïn del grup Sapiens Comunicació, han estat:
En la categoria de prosa, Lluís Folch Soler, per "Al Parlament parlant la gent s'entèn"

En la categoria de poesia, Joan Armengol Puig, per "M'esperaves"
Els dos autors han llegit els seus treballs davant el públic assistent a l'acte. Les obres guanyadores seran publicades properament en una revista local. 

 

Públic assistent a l'acte Foto: Ramon Estany 


 

 

Participació