La Diputació posa en marxa un servei per consultar l'estat de les carreteres

Actualitza informació sobre els 824 quilòmetres de xarxa viària local de la seva localitat

per ACN , Solsonès, 21 d'abril de 2015 a les 18:07 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 d'abril de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El nou servei permet saber l'estat de les carreteres


La Diputació de Lleida ha posat en marxa un nou servei amb informació actualitzada de l'estat dels 824 quilòmetres de carreteres de titularitat de la corporació provincial. El servei s'ofereix a través d'un visor d'incidències actives i programades (planificades) a les carreteres gestionades per la Diputació de Lleida.


La informació s'actualitzarà en el moment en què el Servei de Vies i Obres de la pròpia Diputació té coneixement de les possibles afeccions que es puguin produir a la xarxa, com ara per incidències meteorològiques o esllavissades. S'hi pot accedir a través del web o dispositius mòbil.

Es tracta d'un visor ràpid i fàcil d'utilitzar, que a més permet imprimir el mapa de carreteres i ubicar la posició de l'usuari. Desenvolupat sota la plataforma SITMUN, aquest visor permet visualitzar qualsevol incidència en les vies gestionades pel Servei de Vies i Obres de la Diputació de Lleida, informant de tipus d'actuació, vials afectats, durada prevista i nivell de restricció de la circulació.


També es troba també disponible per a dispositius mòbils (telèfons i tauletes), molt simplificat i adaptat a les pantalles tàctils, i més petites, d'aquest tipus de dispositius. Finalment, tota la informació d'incidències en curs i programades es publica mitjançant serveis wms i wfs.

 

 

Participació