PREPARANT EL 2016

10 anys de full informatiu de Canalda

El full informatiu de Canalda, Kanavita, ha fet una dècada

per Redacció , Oden, 23 de maig de 2016 a les 15:49 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de maig de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El primer número va sortir el març del 2006. Deia a la pàgina inicial: Aquest full que tens a les mans pretén ser un mitjà de comunicació entre tots els canaldencs. No té cap més ambició que aquesta: voldríem que coneguessis les notícies de Canalda de primera mà i que sempre que ho creguis convenient hi fessis les teves aportacions. Un primer objectiu han complert amb escreix. Sempre que han sabut alguna notícia l'han donat a conèixer.

També hi posàven: Perquè no ens volem crear una nova obligació i perquè no sempre hi ha informacions per explicar, aquest full no tindrà cap periodicitat fixa; sortirà quan estigui ple i tinguem temps per confeccionar-lo. Esperem les teves aportacions i, perquè no, la teva crítica. Però ha sortit quasi mensualment! 10 anys X 12 mesos, són 120 números. Aquest el darrer. Des de l'any 2012 aquesta informació també apareix en el bloc Kanavita que a més té l'al·licient que s'hi pot penjar més fotografies i també arxius sonors.

 

Arxivat a:
Societat, Kanavita
Participació