El sondeig electoral començarà el 20 d'abril

Finalitzarà el tres de maig

per Redacció, Solsona, 15 d'abril de 2015 a les 19:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 d'abril de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Aquests són els alumnes del CAS (Curs d'Accés a cicles formatius de grau Superior), responsables del sondeig que es durà a terme del 20 d'abril al 3 de maig

 
Es van coneixent més detalls sobre el sondeig electoral a Solsona que realitzaran els alumnes del CAS  (Curs d'Accés a cicles formatius de grau Superior),  responsables del sondeig que es durà a terme  del 20 d'abril al 3 de maig.
Les urnes i els enquestadors aniran clarament identificats amb etiquetes de l’Institut Francesc Ribalta.

Les ubicacions i els horaris seran diversos.
S’intentarà però que hi hagi algun punt fix de sondeig, que tindrà un tractament estadístic especial.
L'enquesta serà breu i senzilla. Els enquestadors facilitaran la butlleta i fins i tot deixaran un bolígraf per respondre. Caldrà doblegar la butlleta i introduir-la a la urna. En pocs segons s'haurà col·laborat amb el sondeig.
Es demanarà:

especificar home/dona
grup d’edat: 18-21 / 22-40 / 41-60 / més de 60
A quin partit va votar en les eleccions del 2011? ERC / CiU / PSC / el Comú / PP / en blanc / no vaig votar
A quin partit votarà en les eleccions del 24/05/2015? ERC / CiU / PSC / CUP / en blanc / no votaré
De moment no hi ha indicis que el PP presenti llista; si ho fes, afegiríen l’opció de resposta)
 
Hi ha plenes garanties que les opinions seran privades.
S'introduirà la butlleta en una urna/guardiola que romandrà tancada, i per fer el buidatge final hauran de destruir les urnes per recuperar les butlletes del sondeig.

Es demana a la població que respongui només si té dret a vot al municipi de Solsona i no respondre l'enquesta més d'una vegada. No cal omplir cap dada personal, simplement el sexe i el grup d’edat.

I recordar que no només es tracta d’un sondeig electoral, sinó d’un treball acadèmic dels alumnes que estan fent la feina de recollir les dades.
I que això és només un sondeig. La participació en aquesta enquesta no substitueix el dret a vot. Les eleccions reals són el proper diumenge 24 de maig.
 

 

Participació