...us convidem a Lluís Coloma Trio

El proper dissabte 11 d'abril

per Ramon Estany , Solsona, 5 d'abril de 2015 a les 08:13 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 d'abril de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Lluís Coloma, Barcelona (1973), és un dels millors pianistes catalans en l'àmbit del blues i el bugui-bugui. Ho podreu comprovar el proper dissabte 11 d'abril, on veurem que aquest músic autodidacte, amb companyia de Manolo Germán (contrabaix) i Marc Ruiz (bateria), ha trobat en el rock & roll una autopista per córrer i crear una carrera sòlida. El seu directe és abassegador, la seva capacitat de seducció de tot tipus de públic és immediata i el seu discurs musical desarma qualsevol prejudici. 

Així doncs, prepareu-vos per a un concert de pur bugui-bugui, en què viatjarem de Solsona a Nova Orleans en un viatge continu d'anada i tornada, on el rhythm & blues i el rock & roll us convidaran a moure-us gràcies a la contagiosa capacitat de Lluís Coloma Trio.

Foto: Goio Villanueva

 L'entrada val 12 euros anticipada i 15 a taquilla. Entre altres llocs, es pot adquirir en línia través del web www.solsonabluesfestival.com.  
Els lectors de NacióSolsona, per gentilesa del Festival de Blues, poden anar de franc a aquest concert ja que sortegem una entrada doble 
- Per participar al sorteig de les entrades cal inscriure el nom i cognoms, correu electrònic, telèfon i localitat de residència al formulari superior.

 
- El termini per participar en el sorteig es tancarà el dijous 9 d'abril a les 12 del migdia del vespre. Seguidament es realitzarà el sorteig.

- Un cop fet el sorteig, NacióSolsona contactarà per telèfon amb els guanyadors. Si no es respon a la trucada, es farà una segona trucada. Si tampoc es respon es perdrà el dret a gaudir del premi i es contactarà amb altres participants.

- El nom dels guanyadors definitius es farà públic el mateix dijous 9 d'abril.

- Mitjançant la participació en el sorteig, el lector s'inscriurà també al butlletí diari de NacióSolsona. En compliment de la llei vigent, podrà desapuntar-se'n sempre que ho desitgi.

 

Participació