La CUP presenta les cares i els noms de la seva candidatura a les municipals de Solsona

per Redacció, Solsona, 28 de març de 2015 a les 16:02 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de març de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Alternativa per Solsona - CUP ha triat aquest dissabte al migdia per presentar l'equip de persones que conformaran la llista que concorrerà a les properes eleccions municipals del dia 24 de maig. Una llista formada per gent jove majoritàriament, 13 persones més dos suplents, amb una mitjana d'edat de 30,2 anys.


Segons expliquen en el seu ideari de presentació, Alternativa per Solsona-CUP són un grup de gent amb el convenciment de la necessitat de canvi que ha de democratitzar la nostra ciutat, per fer-ne d’aquesta un lloc més digne, més agradable de viure-hi i, alhora, més enriquidor. Han pres la decisió de participar en les properes eleccions municipals per tal de capgirar tres eixos fonamentals de la vida en societat: participació, transparència i economia.
Creuen en l’ideal i en la viabilitat d’un poble participatiu, on tothom pugui prendre part de les decisions de l’ens municipal. Treballar i buscar les solucions colze a colze amb les entitats i col·lectius afectats per cada àmbit a tractar. Creuen també en el municipalisme i en la incidència positiva que poden tenir les preses de decisions col·lectives.
Així mateix estan convençuts de la necessitat i els beneficis de tenir unes institucions rigorosament transparents. per aquest motiu volen posar a l’abast de la ciutadania tota la informació del què passa a l’Ajuntament: de manera clara, concisa i de fàcil accés.
Alhora, creuen que cal reformular el plantejament dels fluxos econòmics dins la nostra comarca. Cal potenciar el comerç i la indústria local a base de cooperació entre elles i, alhora, amb la mateixa institució local. Així aconseguirem una reciprocitat institucional-privada que aportarà nombrosos beneficis tangibles al sí del municipi.


 
Oscar Garcia Companys
Lleida (Segrià) / 33 anys

Enginyer de Forest de formació. Vaig arribar a Solsona de casualitat per treballar al Centre Tecnològic Forestal de Catalunya i ja hi porto 9 anys. Actualment treballo com professor de l’Escola Agrària del Solsonès. Apassionat dels boscos i les muntanyes.

 
Octavi Esteve i Armengol
Alentorn (La Noguera) / 32 anys

Enginyer Tècnic Industrial de formació, ha estat treballant durant 7 anys en el sector de l’arqueologia, la seva gran passió. Actualment agricultor ecològic a Lladurs, per convicció personal i com a projecte de futur, on viu amb la seva companya i la seva filla.

 
Joan Boix i Irla
Barcelona (Barcelonès) / 25 anys

Vinculat amb diferents entitats i projectes culturals i musicals. Solter i republicà, ha estudiat Dret i en aquests moments treballa en una administració pública.


 
Pilar Viladrich i Masana
Solsona (Solsonès) / 35 anys

Llicenciada en dret, exerceix com advocada en un despatx multidisciplinar. Està vinculada a diferents associacions i entitats del món educatiu i cultural de la ciutat.

 
Marta Andreu i Prats
Sant Cugat del Vallès (El Vallès Occidental) / 31 anys

Mestra d’Educació Infantil i llicenciada en Història, és especialista en Didàctica de les Ciències Socials. Actualment viu amb la seva parella a Llobera, on estan a punt de tenir el seu primer fill. Com a artesana dels teixits i la llana, gaudeix fent roba a mà i tallers per la comarca.

 
Marta Puig i Subirà
Solsona (Solsonès) / 19 anys

Estudiant del grau de Física a la Universitat de Barcelona. Forma part del Consell de Joves de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona des de la seva formació i de l’associació juvenil Joventut Solsonina de la qual, des del Juliol, n’ocupa el càrrec de presidenta.

 
Mercè Jou i Cercós
Lladurs (Solsonès) / 31 anys

Diplomada en turisme, sempre vinculada en aquest sector. Viatjar amb la motxilla és la seva gran passió. Viu a Lladurs amb el seu company i la seva filla, on junts estan engegant un projecte d’hort ecològic.
Marcel Riu i Bonvehí
Solsona (Solsonès) / 23 anys

Graduat en Ciències Polítiques i de l’Administració, actualment treballa a La Fura dels Baus i forma part del grup musical Séptimo A. Ha estat estretament implicat al teixit associatiu de Solsona: formant part de Joventut Solsonina, del Grup de Teatre Lacetània, C.F Solsona i C.B Solsona.
Oriol Gilibets i Barbens
Solsona (Solsonès) / 24 anys

Graduat en Estudis Literaris. Vinculat activament amb l’AEIG Pare Claret.
Edgar Riu i Murillo
Solsona (Solsonès) / 28 anys

Llicenciat en Comunicació Audiovisual, treballa de dissenyador web realitzant, sobretot, projectes relacionats amb el món cultural. Ha estat vinculat a l’Agrupament Escolta i ha format part de diversos grups musicals.
Júlia Carol i Andreu
Solsona (Solsonès) / 20 anys

Estudiant d’Enginyeria Alimentària a l’Escola Superior d’Agricultura de Barcelona, on estudia i milita al Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans. Resident a Barcelona entre setmana però solsonina de cap de setmana, moment que aprofita per participar de diferents entitats i col·lectius com l’Agrupament escolta, Joventut Solsonina i l’Agrupació de Geganters.
Anna Farràs i Viladrich
Solsona(Solsonès) / 38 anys

Enginyera tècnica en Telecomunicacions, ha viscut a Barcelona, Paris i Madrid. Actualment treballa a l’Àrea de Sistemes del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya. És mare d’una nena de 3 anys i està vinculada a entitats esportives i culturals de Solsona.
Marcel·lí Corominas i Cots
Solsona (Solsonès) / 61 anys

El món pot ser millor i més just si ens ho proposem i fem tot el que estigui a les nostres mans per aconseguir-ho.
Marc Barrera Colilles 
Llobera (Solsonès) / 26 anys

Pastor llicenciat amb història i amb un màster d’arxivística i gestió documental. Forma part del Casal Popular la Fura des dels inicis i toca al grup Les Absentes.
Gemma Pleixats i Mateu
Calaf (Anoia) / 28 anys

Llicenciada en pedagogia i especialista en formació d’adults. Ha treballat per la Fundació Politècnica de Catalunya. Actualment està vinculada a entitats del tercer sector i compagina estudis i recerca activa de feina.


 

 

Participació