Felip Puig reconeix que s'ha fet un esforç a Solsona però no ha estat tan ambiciós com esperaven

per ACN, Solsona | 20 de març de 2015 a les 21:34 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de març de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, amb el president de la Fundació Cercle d'Infraestructures, Pere Macias, i el president de la Cambra de Comerç de Lleida, Joan Simó Foto: ACN


Felip Puig ha fet aquestes afirmacions aquest divendres Lleida on ha ofert una conferència en el marc de les sessions informatives que organitzen el Cercle d'infraestructures i la Cambra de Comerç de Lleida. En aquest sentit, el conseller d'Empresa i Ocupació ha defensat el potencial industrial de la demarcació, més enllà del sector agroalimentari, i, per això, la necessitat de disposar de comunicacions que donin a les comarques lleidatanes una millor sortida al mar (l'N-240), cap a Europa -creuant el Pirineu-, així com l'Eix de l'Ebre.

Pel que fa al perill de "desertització industrial" de les comarques de Lleida del qual va advertir aquesta setmana el sindicat CCOO, sobretot després del tancament de Tradema de Solsona i ara amb la situació d'Indox, Felip Puig ha remarcat "l'esforç" que s'ha fet i s'ha estat fent des del Govern per aportar solucions tot i deixar clar que la "mal orientada" reforma elèctrica del govern de l'Estat "ha impactat en molts projectes d'inversió". "Som conscients que la crisi d'Indox amenaça l'estructura industrial de Lleida i, per això, treballarem  per mantenir el màxim de llocs de treball i per estudiar projectes de futur".   
En el cas de Tradema, Puig ha explicat que més dels 60% dels treballadors estan afiliats actualment a la Seguretat Social ja que estan treballant i que s'ha buscat un petit projecte industrial que aquest 2015 ocuparà entre 20 i 40 persones. A més, s'ha promogut la contractació d'entre 10 i 20 persones més en empreses del sector metal·lúrgic i de l'automoció a la zona de Solsona. "S'ha fet un esforç però no ha estat tan ambiciós com esperàvem", ha reconegut. 


 

 

Arxivat a:
Economia, Tradema, Felip Puig
Participació