Olius inaugura el mercat dominical

La pluja no va deslluir el primer dia de fira-mercat al Pi-Olius

per Ramon Estany , 8 d'agost de 2011 a les 16:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 d'agost de 2011 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La pluja va fer acte de presència al primer mercat d'El Pi-Olius Foto: RESOL

Malgrat la pluja, el primer dia del mercat El Pi-Olius,  celebrat al voltant de la plaça de l'Olivera del Pi de Sant Just, ha estat molt positiu, amb una bona afluència de públic.

L'equip de govern, juntament amb la resta d'autoritats presents, president del Consell Comarcal, Diputat Provincial i Diputada del Parlament, van inaugurar aquest primer mercat dominical que pretén aportar una nova iniciativa comercial al municipi i a la comarca.
 
A mig matí quan el temps va millorar, l'afluència de públic va ser força important. Molts veïns d'Olius i Solsona, van poder visitar i comprar en aquest mercat setmanal.
Si bé en aquesta jornada inaugural hi van ser presents 38 de les 40 parades confirmades, l'Ajuntament espera per els propers diumenges, l'augment en nombre i varietat de les parades, ja que els promotors així ho han comunicat al consistori. Aquest mercat setmanal és una proposta de l'equip de govern i pretèn ser una eina de dinamització d'Olius i una opció comercial per als veíns del municipi i de la comarca.
El mercat ocupa una part dels carrers al voltant de la plaça de l'Olivera. L'empresa gestora (Fires i Mercats Terra Nostra SL), que és de Manresa,  assegura un mercat tradicional que es complementarà amb d'altres opcions de tipus cultural i d'esbarjo que es faran a la mateixa plaça. La idea és crear un espai lúdic per passar el matí, amb activitat comercial però també amb activitats diverses, com xocolatades, tornejos de bitlles o trobades d'entitats.
Per afavorir la mobilitat i accessos al recinte del mercat, l'ajuntament ha previst i recomana que els vehicles hi accedeixin a través del polígon i puguin aparcar a l'espai  adequat al costat de la llar d'infants (antic camp de futbol).
 
Autoritats inaugurant el mercat Foto: RESOL Les autoritats van donar un tomb pel recinte firal Foto: RESOL

 

Participació