...us convidem a In Crescendo

Els guanyadors de la segona edició del programa de TV3 "Oh, Happy Day", actuen a la Sala Polivalent en el marc del Festival de Blues de Solsona

per Ramon Estany , Solsona, 6 de març de 2015 a les 08:45 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de març de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El grup coral de Granollers In Crescendo, guanyador de la segona edició del programa de TV3 "Oh, Happy Day", actua el proper diumenge 15 de març a les 7 de la tarda a la Sala Polivalent en el marc del Festival de Blues de Solsona. Amb un repertori variat que combina temes clàssics amb altres de moderns, la formació es guia per un esperit d'innovació tant en l'àmbit musical com en la posada en escena. 

 L'entrada val 12 euros anticipada i 15 a taquilla. Entre altres llocs, es pot adquirir en línia través del web www.solsonabluesfestival.com.  
Els lectors de NacióSolsona, per gentilesa del Festival de Blues, poden anar de franc a aquest concert ja que sortegem dues entrades dobles 
- Per participar al sorteig de les entrades cal inscriure el nom i cognoms, correu electrònic, telèfon i localitat de residència al formulari superior.

 
- El termini per participar en el sorteig es tancarà el dijous 12 de març a les 8 del vespre. Seguidament es realitzarà el sorteig.

- Un cop fet el sorteig, NacióSolsona contactarà per telèfon amb els guanyadors. Si no es respon a la trucada, es farà una segona trucada. Si tampoc es respon es perdrà el dret a gaudir del premi i es contactarà amb altres participants.

- El nom dels guanyadors definitius es farà públic el divendres 13 de març.

- Mitjançant la participació en el sorteig, el lector s'inscriurà també al butlletí diari de NacióSolsona. En compliment de la llei vigent, podrà desapuntar-se'n sempre que ho desitgi.

 

Participació