Xerrada sobre llibres d'artista, àlbums i llibres il·lustrats per a totes les edats al Vinyet

per Redacció, Solsona, 4 de març de 2015 a les 08:08 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de març de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El proper divendres 13 de març a les 9 del vespre, l'Escola el Vinyet obre les seves portes per oferir la següent  Xerrada:  "Llibres d'artista, àlbums i llibres il·lustrats per a totes les edats". Xerrada a càrrec de Montse Colilles, psicòloga psicoanalista, assessora i formadora d’educació infantil i coordinadora del grup de treball d’art i literatura de Rosa Sensat.

La xerrada és un intent d'apropar als adults de la comunitat escolar el món de la literatura infantil i juvenil partint de la diferenciació de què és un llibre d'artista, un àlbum il·lustrat o un llibre il·lustrat.


Tractarà de desmuntar els tòpics que recobreixen els prejudicis per no fer servir àmpliament aquest llibres i àlbums a les escoles: des de l'escola bressol  a la secundària:  Llibres il·lustrats vol dir infantils?,   Els àlbums els podem considerar literatura?     Aporten tot el que li demanem a "un bon llibre"?,   Són només un entreteniment?,  Són llibres senzills?,   Tenen edat?,   Es tracta d'educar les emocions?

La xerrada s'adreça als adults de la comunitat escolar: pares, mares, mestres i educadors que s'interessin per apropar als nois i noies la literatura infantil i que gaudeixin de llegir imatges i textos.

És un acte obert a tothom, Organitzat per l'Ampa i l'equip docent de l'escola el Vinyet.

Cal inscriure's trucant al 973480777 o enviant correu electrònic a : ampaelvinyet@gmail.com 

 

Participació