Es convoca el III Concurs de relats breus per a gent gran

Enguany l’àrea de Benestar Social del Consell ha establert dues modalitats: prosa i poesia

per Redacció, Solsonès | 3 de març de 2015 a les 12:10 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de març de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

La Maria Rosa Palà, amb els seus néts, guanyadora de la segona edició del concurs


L’àrea de Benestar Social del Consell Comarcal del Solsonès ha obert la tercera edició del concurs de relats breus per a gent gran. Enguany, com a novetat, es podran presentar treballs en la modalitat de poesia, a més de la de prosa.

Donada la bona acollida d’aquesta iniciativa impulsada ara fa dos anys amb motiu de la celebració de l’Any Europeu de l’Envelliment Actiu i de la Solidaritat Internacional, enguany es repeteix l’experiència per tercer any consecutiu. Amb aquest concurs, el Consell pretén afavorir la participació activa de la gent gran, poder conèixer una realitat passada però encara viscuda en present per molts d’ells, establir canals de difusió d’una memòria que sempre perdura i afavorir la creativitat que tot artista porta a dins.
Hi podran participar totes les persones de més de 60 anys presentant un únic relat. Aquest haurà de ser en prosa (amb una extensió màxima de 5 folis DINA A-4 escrits per una sola cara) o en poesia (amb una extensió màxima de 75 versos) i el tema és lliure. Les obres hauran de ser en català, originals, inèdites i que no hagin estat premiada en altres concursos.

Tots els treballs s’han de presentar a la recepció del Consell Comarcal del Solsonès fins al 30 d’abril de 2015.
Per més informació sobre les bases del concurs podeu passar a buscar un díptic a les oficines del Consell o bé trucar al 973 48 20 03.

 

 

Participació