El llibre Testimoni d’amor. Església i País ja es pot comprar anticipadament

El dissabte 7 de març en el marc del tercer memorial Mn. Jesús Huguet, es presentarà públicament al teatre comarcal

per Redacció, Solsona, 2 de març de 2015 a les 13:17 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de març de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El dissabte 7 de març en el marc del tercer memorial Mn. Jesús Huguet, es presentarà públicament al teatre comarcal el llibre Testimoni d’amor. Església i País, la publicació, editada per l’associació Amics de Mossèn Huguet, esdevé una compilació força extensa d’articles destacats que Mn. Huguet va publicar a la revista El Pregó. 


El llibre Testimoni d’amor. Església i País es pot comprar anticipadament a través del compte corrent 0081 0214 85 0001213225 (Banc de Sabadell)  i a la botiga Ca la Carme situada al carrer de Sant Miquel al preu de 16 euros, o bé, a partir del 7 de març, a 18 euros al mateix acte de presentació i en algunes llibreries de la ciutat. 

Tothom que l’hagi comprat a l’avançada podrà recollir-lo al Teatre Comarcal el dia 7 de març presentant el resguard de l’ingrés o un document d’identitat. Per a més informació, es pot consultar la pàgina al Facebook dels Amics de Mossèn Huguet, o bé contactar amb els  responsables del projecte a través del correu electrònic amicsmossenhuguet@hotmail.com. 

 

Participació