Indignació pels atacs a Espanya, l'exèrcit i la bandera al Carnaval de Solsona

per Redacció, Solsona | 21 de febrer de 2015 a les 17:36 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de febrer de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Les al·lusions als banquers, a l'exèrcit espanyol, la monarquia i els seus símbols en el marc de l'arribada del Rei Carnestolets a Solsona han desfermat reaccions d'indignació en mitjans unionistes i a les xarxes socials.


Dissabte passat, la comitiva festiva va incloure l'entrada de "tropes espanyoles" a Solsona, degudament "uniformades" i amb la bandera constitucional. Una estona després, van ser "atacades" per un vehicle des del qual el mateix Carnestoltes, amb la bandera estelada a l'esquena, feia com si els disparés trets, causant los diverses "baixes". Tot això enmig de l'espectacular enrenou, confusió, fum i disbauxa que presideix un dels carnavals amb més participació del país.

Un vídeo difós a les xarxes socials, elaborat amb fragments de programes de televisió i d'altres talls d'imatges, vol denunciar aquest carnaval. El muntatge, que no està signat, acaba amb uns textos en què acusa el carnaval d'adoctrinar els infants, reclama que "para exigir respeto, hay que respetar primero" i ho rebla amb "los catalanes son españoles".


El digital CRONICA GLOBAL titula  Pedagogía del odio en el carnaval de Solsona: "A ver si nos cargamos a los españoles"
Per la seva part, LIBERTAD DIGITAL parla de Tiroteos y palizas a "españoles" en el carnaval separatista de Solsona. La pequeña localidad catalana de Solsona celebra la llegada del rey "carnaval" con un auténtico aquelarre de odio a España.  


 

 

Participació