El Carnaval infantil ja té el seu Tòfol Nano

per Ramon Estany, Solsona | 16 de febrer de 2015 a les 20:08 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de febrer de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Tòfol Nano Petit Foto: Ramon Estany


La rèplica infantil del Tòfol Nano ha estat presentada aquest dilluns al migdia a la Plaça Major de Solsona, al final dels ballets-

El Carnaval de Solsona té la intenció de fer una rèplica infantil cada any d'un gegant del Carnaval, i aquest 2015 era apropiat fer-ne del Tòfol Nano, la comparsa del qual celebra els 25 anys. A més, tots els solsonins i solsonines que han volgut, han contribuït en finançar aquest gegantó, a travès d'una fòrmula de mecenatge.
La presentació del nou Tòfol Nano petit ha estat organitzada pels membres de la seva comparsa, que han escenificat un encanteri màgic en plan Harry Potter. El Tòfol Nano gran, i membres de la comparsa, s'han introduit en un recinte tancat, i un mag ha pronunciat les paraules màgiques, fent sortir uns membres de la comparsa infantils i el noun gegantó petit, mentres es deixava anar damunt la Plaça una gran quantitat de globus verds.

El mag Harry Potter a punt per actuar Foto: Ramon Estany

 

Glòbus verds que s'han deixat anar en el moment de la sortida del gegantó Foto: Ramon Estany

El gegant amb els membres de la seva comparsa Foto: Ramon Estany

 

Participació