Relleu d'administrador Gaudí a la Vint-i-Quatrena

Eulàlia Rius substitueix a Maria Ramon

per Ramon Estany, Solsona, 5 de febrer de 2015 a les 10:37 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de febrer de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Foto: Ramon Estany


El passat diumenge 1 de febrer va tenir lloc la primera reunió de l'any de la Vint-i-Quatrena, l'entitat que vetlla per la gestió dels bens i el culte a la Mare de Déu del Claustre

En aquesta sessió, a banda de donar el vist-i-plau als comptes econòmics de l'any 2014, es va procedir a renovar el càrrec d'administrador Gaudí, fins ara ocupat per la Sra. Maria Ramon Costa. Seguint el protocol establert, el nou administrador ha de ser escollit d'una terna formada pels membres més antics del mateix estament, en aquest cas el Gaudí, i que no hagin estat administradors, i que en aquesta ocasió eren, Eulàlia Rius i Riu (2008), Mercè Bonany Llorens (2010) i Joan Mas Pujol (2012).
Tot seguit es procedí a la votació secreta, en que els vint-i-quatrens dipositen el seu vot en una urna amb quatre compartiments, un per cada candidat i el quart per al vot en blanc.
Va caldre realitzar dues votacions, ja que en la primera, cap candidat va aconseguir la majoria absoluta, requisit necessari per sortir escollit. Un cop fet el segon recompte, va resultar escollida administradora Gaudí la Sra. Eulàlia Rius i Riu, que ha partir d'ara es farà càrrec dels comptes de l'entitat, repartint-se la feina amb els altres administradors, l'artista, l'artesà i l'eclesiàstic.
 Maria Ramon, que en aquesta sessió s'acomiadava del càrrec d'administradora Gaudí,manifestà que ho ha fet tant bé com ha pogut, agraint a tots la confiança dipositada en ella per assumir aquest càrrec, especialment en els moments difícils personals i familiars que passava i que li va ajudar especialment a superar-los. Tots els assistents van dedicar un agraït aplaudiment a l'administradora sortint, tot felicitant també a la nova administradora.

Recompte de vots Foto: Ramon Estany

 

Participació