Els Pressupostos de la Generalitat inclouen una esmena en favor de l'escola El Vinyet

Es preveu la licitació del projecte executiu de la nova escola

per Redacció, Solsona, 3 de febrer de 2015 a les 08:25 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de febrer de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El Butlletí Oficial del Parlament de Catalunya, núm. 485, de 28 de gener, del Projecte de llei de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2015, inclou una de les esmenes presentades a favor de l'Escola El Vinyet, de manera que el punt 8 de la Disposició addicional 14 "Projectes i construcció d’edificis de centres educatius" del Projecte de llei diu textualment el següent:


"El Departament d’Ensenyament, d’acord amb les disponibilitats pressupostàries per al 2015, ha de licitar el projecte executiu de l’escola El Vinyet a Solsona."
Tal com informa el bloc de l'AMPA El Vinyet, això suposa que el Departament disposarà de finançament i farà un concurs per a la redacció del projecte executiu del centre, a partir del projecte bàsic que se'ns va presentar el maig passat. El concurs públic ha de buscar tècnics que redactin la part executiva del projecte, és a dir, la necessària per a la seva construcció: càlcul i plànols d'estructura i fonaments, de les instal·lacions elèctriques, d'aigua, de calefacció, plànols de fusteria, etc... i que elaborin els amidaments i el pressupost detallat de les obres de l'edifici de l'escola. És posar números reals al disseny.
A partir d'aquí caldrà disposar d'una partida pressupostària que inclogui el preu de la construcció de l'escola establert al projecte executiu i fer un concurs públic obert a les empreses constructores per a la seva construcció.
Per part de l'AMPA el Vinyet, aquesta disposició addicional als pressupostos es considera una molt bona notícia.


 

 

 

Participació