​L’Associació Espanyola contra el Càncer a Solsona demana suport als ajuntaments de la comarca

El passat divendres 16 van presentar el projecte al Consell d’alcaldes de Llobera

per Redacció , Solsonès, 26 de gener de 2015 a les 14:46 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de gener de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Consell d'alcaldes a Llobera


El passat divendres 16 de gener l’Associació Espanyola contra el Càncer a Solsona (AECC) acudí al Consell d’alcaldes celebrat a Llobera per presentar el seu nou projecte i demanar col·laboració als diferents ajuntaments de la comarca, tant a nivell econòmic com logístic. 


César Garcia, com a delegat de la Junta Local de l’Associació explicà el projecte que posaran en marxa el proper 7 de març, anomenat “Art i Cultura contra el Càncer”. Aquest nou projecte busca conscienciar a pares, infants i joves que la paraula càncer no és sempre negativa, sinó que és una realitat que, més tard o més d’hora, ens tocarà viure en primera o tercera persona. El seu lema, “Somriu a la vida”, se centra en obrir-se a la vida de bat a bat amb un somriure als llavis. 

Per Garcia, “l’ajuda a nivell econòmic, però també a nivell social i participatiu, és vital per poder activar amb il·lusió i empenta un projecte de sensibilització com el que estem creant”. 


L’AECC ja fa més de 14 anys que, conjuntament amb un equip de voluntaris i voluntàries, desenvolupen activitats solidàries i recaptatòries per dedicar a tasques vitals com la investigació, els serveis psicooncòlegs, fisiooncòlegs i per subvencionar unes colònies que cada estiu l’associació organitza per a nens malalts de càncer. 
 

César Garcia, en representació de l'AECC, al Consell d'alcaldes de Llobera

 

Participació