La JNC Terres de Lleida aprova per unanimitat l’informe de gestió de Xavi Solà

La militància de la JNC a les Terres de Lleida, que es va reunir en assemblea a Olius (el Solsonès), va validar amb un 100% de suport la feina feta aquest mandat (2012-2015) pel coordinador territorial Xavi Solà

per JNC, Olius | 12 de gener de 2015 a les 17:54 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de gener de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Xavi Solà, coordinador territorial de la JNC a Lleida Foto: JNC


La convocatòria, que tingué lloc al municipi d'Olius, al Solsonès, a la qual hi va assistir una cinquantena de persones, va servir per exposar la feina feta des de l’octubre de 2012 fins al mes actual. De fet, es tracta de la darrera assemblea territorial abans del Congrés que la Joventut Nacionalista de Catalunya celebrarà els propers 27, 28 de febrer i 1 de març.

Durant aquest dos anys i mig, l’executiu territorial encapçalat per Solà es va marcar prioritzar tres eixos: militància, territori i formació. Pel que fa a militància, la JNC a les Terres de Lleida ha superat el número 100; s’han celebrat 8 assembles; i s’ha assistit a 8 Consells Nacionals. Territorialment parlant, s’ha passat dels 4 als 9 col·lectius gràcies a la refundació de les Garrigues i el Pla d’Urgell i amb la inauguració de la Universitat de Lleida, el Mig Segre i la Segarra.
Finalment, en formació, s’han organitzat 11 cafès-col·loqui (entre ells, amb el delegat del Govern a les comarques de Lleida, Ramon Farré; la presidenta de la JNC i diputada al Parlament, Marta Pascal; el president de la Diputació, Joan Reñé; i l’alcalde de la Seu d’Urgell i diputat al Parlament, Albert Batalla) i s’han redactat 8 Resolucions en Consell Nacional.

 

Foto de grup dels participants a l'Assemblea Foto: JNC

 

Participació