Fotonotícia

El Consell celebra 25 anys al Palau Llobera

La recepció tradicional de Nadal i una actuació musical van completar l’acte

per Redacció , Solsonès, 22 de desembre de 2014 a les 15:44 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de desembre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El President del Consell va donar la benvinguda de l'acte Foto: Ramon Estany

El passat divendres el Consell Comarcal va celebrar que fa 25 anys que rau al Palau Llobera, un edifici que té més de 600 anys d’història. La commemoració d’aquest aniversari va començar amb la benvinguda del president del Consell, Joan Solà, el qual va remarcar els 25 anys d’història d’aquest ens en aquest emplaçament. Solà va destacar les funcions i actuacions que s’han dut a terme durant aquests anys, començant per l’inici, quan l’edifici va aglutinar totes aquelles funcions que havia anat tenint al llarg dels anys anteriors i que tenen com a denominador comú el servei a les persones.

 Solà va destacar que, amb la compra del Palau Llobera l’any 1989, “se sembra la llavor d’una institució que ha treballat incansablement per vertebrar el territori i que ha vetllat perquè tots els habitants del Solsonès puguin viure en les millors condicions possibles i perquè se sentin a gust a la seva comarca”.

 A continuació es va poder visualitzar un audiovisual que recull el quart de segle d’història del Consell en aquest emplaçament, amb les diferents tasques i iniciatives que s’han anat impulsant des d’aquesta institució.

 Homenatge als professionals que fa 25 anys que hi treballen

Com a acte sorpresa es va fer un homenatge als professionals que treballen a la casa des de 1989. Aquests van ser la M. Carme Colilles Roure, en Candi Pujol Coromines, la M. Teresa Canal Morera, Lourdes Ribera Balagué, la Rosa M Vila Gangolells, la Neus Ollé Torrent, en Jaume Cuadrench Bertran, la M. Àngels Boix Carol i, finalment en Jaume Soldevila Serratosa, que ens va deixar el 2005.

 Solà els va donar “el més sincer agraïment per haver dedicat tots aquests anys d’experiència, professionalitat i bon fer al servei del Solsonès”. Ja que “si el Consell Comarcal ha pogut complir degudament amb totes aquestes funcions ha estat principalment gràcies a tots aquells que amb la vostra dedicació, esforç i hores de feina heu fet i feu possible que l’engranatge d’aquesta casa pugui girar per atendre i seguir atenent les necessitats de la comarca i de la seva gent”.
 

M. Carme Colilles Foto: Ramon Estany

Candi Pujol Foto: Ramon Estany

M. Teresa Canal Foto: Ramon Estany

Lourdes Ribera Foto: Ramon Estany

Neus Ollé Foto: Ramon Estany

Rosa M. Vila Foto: Ramon Estany

Jaume Cuadrench Foto: Ramon Estany

 L’apunt musical des de les Illes Balears

Abans de finalitzar aquest 25è aniversari, el menorquí Lluís Sintes i l’eivissenc Pau Damià Riera, van amenitzar la vetllada amb el seu recital “Clar i català”.  Sintes és un baríton de reconegut prestigi i Riera destaca per la seva virtuositat tocant el piano.


Sintes i Riera van oferir un recital musical Foto: Ramon Estany

 La celebració va posar punt i final amb la tradicional torronada de recepció de Nadal que es du a terme cada any per aquestes dates al Consell Comarcal.

La celebració va tenir lloc al Pati Gòtic del Consell Comarcal Foto: Ramon Estany

 

 

Participació