Els arbres són el tema del IV concurs fotogràfic «El Solsonès»

El tema del concurs és “Els arbres al Solsonès” i els participants podran presentar com a màxim dues obres

per Redacció , Solsonès, 30 de juliol de 2015 a les 09:50 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de juliol de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Consell Comarcal del Solsonès convoca un concurs de fotografia obert a tothom. El tema del concurs és “Els arbres del Solsonès”. Els participants podran presentar com a màxim dues obres, i el format de presentació de les imatges serà lliure però obligatòriament s’hauran de presentar sobre un suport rígid de 2 a 3 mm de gruix, de 30x40 cm i en paspartu negre o blanc. Al dors de les obres, en un sobre tancat, s’hi haurà de fer constar el títol, l’indret fotografiat, l’autor, l’adreça de l’autor, el telèfon i el correu electrònic.
El termini d’admissió de les obres s’obre dilluns 1 d’octubre fins al 31 d’octubre del 2015, i aquestes s’hauran d’enviar al Consell Comarcal del Solsonès (C/. Dominics, 12- 25280 Solsona). 
Un jurat format per fotògrafs professionals de la ciutat de Solsona, un representant del CTFC, un del Grup de Natura del Solsonès i dos representants del Consell Comarcal del Solsonès decidirà quins són els guanyadors del concurs.
El guanyador del concurs rebrà un premi de 300 euros i una placa, el segon classificat rebrà un cap de setmana en una casa de turisme rural del Solsonès i una placa, i el tercer rebrà un dinar per a dues persones en un restaurant de la comarca i una placa. El lliurament de premis serà el dia 28 de novembre al Consell Comarcal del Solsonès. Amb totes les obres exposades es realitzarà una exposició al Consell Comarcal del Solsonès del 28 de novembre fins el 6 de gener. 
Les bases del concurs fotogràfic “El Solsonès” es poden consultar a la web del Consell Comarcal del Solsonès. www.conselldelsolsones.org

 

Participació