El Bisbe de Solsona signa 12 nomenaments abans de les vacances

Teresa Gené assumeix la responsabilitat de vàries parròquies

per Ramon Estany, 25 de juliol de 2011 a les 09:33 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de juliol de 2011 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Aquest dilluns, 25 de juliol, festivitat de Sant Jaume, el bisbe de Solsona, Xavier Novell, ha signat els següents nomenaments, bona part d'ells, corresponents a les parròquies del Solsonès, a Solsona, Olius, Pinell, Odèn, La Coma, Guixers i Sant Llorenç de Morunys.
 


-         Mn. Lluís Tollar i Puig, rector de les parròquies de Nostra Senyors de la Mercè de Solsona, Sant Salvador de Sant Just-Joval, Sant Andreu de Clarà, Sant Pere de Miravé, Sant Climent de Sant Climenç, Sant Miquel de Pinell, Sant Pere de Madrona i Sant Jaume de Sallent.
 

-         Mn. Xavier Castelló i Baille, rector de la parròquia de Santa Maria de Balsareny.
 

-         Mn. Antoni Quesada i Rodríguez, rector de les parròquies de la Sagrada Família de Navàs, Sant Cugat de Sant Cugat del Racó i Santa Maria de Merola.
 

-         Mn. Josep M. Besora i Olivera, rector de les parròquies de Sant Llorenç de Morunys, Sant Iscle i Santa Victòria de Llinars, Sant Esteve de Sisquer, Sant Martí de Guixers, Sant Martí de la Corriu i Sant Climent de Castelltort.
 
-         Mn. Gaspar Comellas i Lladó, vicari de les parròquies de Santa Maria de Cervera i Sant Salvador de Vergós de Cervera.
 
-         Mn. Joan Lladó i Vilaseca, rector de les parròquies de Santa Maria de la Pobla de Lillet, Sant Jaume de Frontanyà i Sant Julià de Cerdanyola.
 
-         Mn. Josep Tuneu i Torres, vicari de les parròquies de Sant Cristòfol de Súria, Santa Bàrbara de Salipota, Sant Pere i Sant Feliu de Salo, Sant Pere de Vallmanya, Sant Miquel de Castelladral, Sant Julià de Coaner i Sant Salvador de Torroella.
 
-         Mn. Lluís Ruiz i Brichs, rector de la parròquia de Santa Maria dels Bassacs.
 
-         Mn. Camil Viladrich i Casas, rector de les parròquies de Sant Salvador de Sant Jordi, Santa Maria de Cercs, Santa Cecília de Fígols i Sant Corneli de Sant Corneli.
 
-         Mn. Ricard Cots i Massana, rector de les parròquies de Sant Julià de Canalda, Santa Cecília d’Odèn, Sant Martí de Cambrils, Sant Quirze i Santa Julita de la Coma i Sant Serni de la Pedra.
 
-         Mn. Joan Francesc Casals i Cubinsà, director de la residència sacerdotal establerta en l’edifici del Seminari diocesà de Solsona.
 
Finalment, a la Sra. Teresa Gené i Camps, se li confia les tasques pastorals de les parròquies de Sant Salvador de Sant Jordi, Santa Maria de Cercs, Santa Cecília de Fígols i Sant Corneli de Sant Corneli, relacionades amb la catequesi d’infants i de joves, la visita als malalts, la distribució de la Santíssima Eucaristia, la preparació de les celebracions litúrgiques dominicals, així com les qüestions econòmiques de l’administració ordinària parroquial.

 

Participació