La coordinadora territorial de Joventut a Lleida inaugura les VII Jornades Rurals sobre la Joventut a Cambrils dels Pirineus

Acompanyada del Director Territorial del Departament de Benestar Social i Família a Lleida, Sr. Joan Ramon Saura, també ha visitat la casa de colònies La Carral al municipi de Riner

per Coordinació Territorial de Joventut a Lleida , 24 de juliol de 2011 a les 00:54 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de juliol de 2011 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
En les Jornades a Cambrils Foto: Joventut de Lleida

La coordinadora territorial de Joventut a Lleida , Sra. Anna Feliu i Moragues, ha inaugurat a les 10 d’aquest matí, en representació de la Direcció General de Joventut, , les VII Jornades Rurals sobre la Joventut que organitza la CRUC (Coordinació Rural de Catalunya) al Centre de Natura d’Odèn al Cambrils dels Pirineus (el Solsonès).
Les Jornades aquest any han versat sobre el tema del voluntariat al món rural, coincidint amb la celebració de l’Any Internacional del Voluntariat Europeu durant el 2011. 
A l’acte també hi ha assistit el Director dels Serveis Territorials del Departament de Benestar Social i Família a Lleida, Sr. Joan Ramon Saura i el president del Consell Comarcal del Solsonès, Sr. Joan Solà.
 
Feliu ha visitat també part dels treballs tècnics que s’estan duent a terme en el camp de treball “Jornades rurals i recuperació del patrimoni” , subvencionat per la Direcció General de Joventut i organitzat per la CRUC, on una quinzena de joves entre 18 i 24 anys provinents de 9 països d’arreu del món, recuperen una borda de pastors per adequar-la com a refugi de muntanya i han realitzat treballs de neteja a la Ribera Salada i al riu d’Aiguadora.
 
La visita a les activitats d’estiu a la comarca ha acabat a la Casa de Colònies La Carral del municipi de Riner. A la Casa més de 200 infants i joves entre 6 i 16 anys hi estan realitzant una colònia. 
La coordinadora territorial ha elogiat l’organització de les activitats d’educació en el lleure i l’innovador sistema d’inscripcions d’aquesta instal·lació, una empresa familiar que crea desenes de llocs de treball per a joves i dones de la comarca.

 
Presidint les Jornades rurals Foto: Joventut de Lleida

Visitant la Carral Foto: Joventut de Lleida

 

Participació