1 de 10

La líder de les joventuts del PP a Lleida, entre tancs

En una visita a Talarn, Pardo es fotografia amb una bandera espanyola on s'hi llegeix "A España servir hasta morir"

per À.Ll, Lleida | 24 de novembre de 2014 a les 13:02 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de novembre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Pardo amb un subtinent de Talarn


La líder de les NNGG de les terres de Lleida, Irene Pardo, s'ha fotografiat aquest diumenge amb un tanc després d'una visita a l'Acadèmia Militar de Talarn. La política popular ha penjat la instantània a les xarxes socials on s'està al costat del subtinent Sebastian Céspedes i just a davant d'un tanc model T-26 de fabricació russa.


La presidenta de les joventuts del PP ha fet pública també una imatge amb la líder del PP a Tremp al davant d'una bandera espanyola on s'hi pot llegir la inscripció "A España servir hasta morir".
 

Amb la líder del PP de Tremp


Pardo va ser el centre de la polèmica el passat 9 de novembre quan va demanar un canvi de política al PP per tal d'aturar l'independentisme català. Les paraules de Pardo no van agradar a la presidenta de la formació a Lleida, Dolo López, que va assegurar que les paraules de Pardo eren fruit de la seva joventut i que no representaven el que pensava el partit. Hores després d'aquesta desautorització, la representant de les NNGG va demanar perdó per ser "políticament incorrecta".

 

Participació