Arriba IL·LUMINATS al Tatrau Teatre

Aquest diumenge 16 de novembre a les 7 de la tarda dins el cicle Trau

per Ramon Estany , Solsona, 13 de novembre de 2014 a les 08:50 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de novembre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Aquest diumenge 16 de novembre a les 7 de la tarda, els solsonins podrem veure la segona obra del cicle Trau de tardor, Il·luminats. El preu de l'entrada és 10 euros.

L'espectacle “Il·luminats” neix del desig de les companyies de teatre Frec a frec i Sensedrama Teatre de treballar junts en un mateix projecte.
 

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/IfcXiClA0Dw?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

SINOPSI

6 amics es reuneixen en un sopar per trobar-se a ells mateixos, per ser més conscients i descobrir el que realment són (la seva essència) més enllà del seus egos i creences.
Un dels amics proposa viure plenament el moment present d'una manera fresca i espontània , responent a la vida des del propi ésser. Durant el sopar esdevenen situacions insòlites, ridícules i fora de lloc que permeten, a tots ells, treballar aspectes de la seves pròpies vides que els ha portat a viure amb pors, amb limitacions i amb culpabilitat.
"Il·luminats" és un espectacle que convida els espectadors a reflexionar sobre la solitud, la incomunicació familiar, la parella, el seny, el sexe… Amb humor blanc, molt blanc... I àcid.

FITXA ARTÍSTICA
Intèrprets: Beti Espanyol, Francesc Ollé, Carme Vilar, Joan Monells, Sílvia Molins i Albert Vilar
Direcció: Antonio Masegosa
Text: Sara Samper i Carme Vilar
Escenografia: Daniel Berdala
Vestuari: Rut Aiza
Foto i vídeo: Anna Molins

L'espectacle s'estrenà el 23 de febrer del 2014, a la tarda, a l'Ateneu Torrellenc de Torrelles de Llobregat, i posteriorment es representà en diversos municipis, com L'Ametlla del Vallès o La Garriga.

 

Participació