Opinió

9-N Gràcies, Gent de Llobera

Llobera Decideix

per Llobera Decideix, Llobera, 11 de novembre de 2014 a les 10:34 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de novembre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Voluntaris del 9-N a Llobera


Gràcies per la jornada que ens vàreu regalar aquest passat 9 de novembre mostrant, un cop més, la vostra implicació i compromís vers el nostre país.

Ja ha passat temps des d’aquella primera Consulta sobre la Independència de Catalunya que vàrem celebrar el 28 de febrer de 2010, en la que vàrem participar un 50,3% dels ciutadans de Llobera amb dret a vot i que va constituir un èxit rotund. I la progressió que s’ha donat des d’aleshores en la ciutadania de Catalunya, amb cada vegada més persones donant suport decididament a aquest procés de canvi per al nostre país, s’ha vist també reflectida perfectament a casa nostra.
Aquesta vegada a Llobera podíem participar en aquest 9N unes 180 persones, i heu estat 128, un 71,11%, les que heu decidit que volíeu venir al Local Social a expressar lliurement el vostre desig sobre quina és la Catalunya en la que us agradaria viure. Una participació que s’ha distribuït de la manera següent: SÍ-SÍ 121 (94,53%), SÍ-NO 3 (2’34%), SÍ-EN BLANC 2 (1’56%) i EN BLANC 2 (1’56%). Quant a la voluntat de participació encara hi hauríem d’afegir 12 persones més que vàreu venir i que per petits detalls amb la vostra documentació, tema amb el que havíem de ser especialment curosos, no vàreu poder exercir finalment el vostre dret a vot.
A Catalunya 2.305.290 persones han volgut fer sentir la seva veu el dia 9 de novembre en aquest Procés de Participació Ciutadana, un nivell de participació molt i molt important, i més donades les circumstàncies, que tots coneixem, en que s’ha hagut de desenvolupar. I, malgrat els intents que faran de menystenir aquests resultats tots els que volien silenciar la nostra veu per tots els mitjans, sabem, i ells també ho saben, que en aquest 9N hem fet un altre pas, i molt important, en el camí per fer de Catalunya un país lliure i just, no escanyat econòmicament per cap altre estat i a on es respectin per fi la llengua, la cultura, els drets i la veu del seus ciutadans.
Gràcies, gent de Llobera, per la vostra participació i per les mostres de suport i ànim que vàrem rebre de vosaltres durant tot el dia. I gràcies també a la colla que ens vàreu voler acompanyar durant el recompte, fent que el final de la jornada fos encara més càlid i emotiu. Tot plegat va fer que els voluntaris que vàrem estar tot el dia al Local Social i tots els que hem treballat perquè aquest Procés de Participació Ciutadana tirés endavant al nostre municipi tornéssim al vespre cap a casa amb la íntima sensació de sentir-nos uns privilegiats de pertànyer a aquest nostre poble de Llobera.

Fins sempre, que de ben segur hi haurà properes ocasions per retrobar-nos en aquest camí.
Visca Catalunya, i visca Llobera.

 

Arxivat a:
Política, consulta, 9-N
Participació