Les persones estrangeres també poden votar a la consulta del 9-N

per Redacció, Solsona, 7 de novembre de 2014 a les 17:38 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de novembre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Foto: Adrià Costa


Per un error tipogràfic a la nota de premsa publicada ahir, no es menciona que les persones estrangeres també poden votar a la consulta del proper dia 9 de novembre.


Les persones majors de 16 anys el dia 9 de novembre de 2014 nacionals d’estats de la Unió Europea i d’altres estats que formin part de l’Acord sobre l’Espai Econòmic Europeu i Suïssa (països signants de l’Acord) han de presentar el document d’identitat o passaport vigent acompanyat del Certificat de registre de ciutadans de la Unió Europea o la targeta d’identitat d’estranger, on consta el número d’identitat d’estranger i l’adreça de residència en un municipi de Catalunya.

Les persones majors de 16 anys el dia 9 de novembre de 2014 nacionals de tercers estats han de presentar la targeta d’identitat d’estranger (TIE) vigent, amb foto, on consti l’adreça de residència en un municipi de Catalunya, o la TIE sense foto, acompanyada del passaport, tots dos vigents.

La participació de tothom és imprescindible en la construcció del nou país.  La nostra és la força de la gent, la força de tot el poble! 

 

Arxivat a:
Municipis, 9-N, consulta, ACN
Participació