El regidor solsoní Lluís-Xavier Gonzàlez deixa les àrees de Comunicació i Participació

El primer tinent d’alcalde deixa de tenir dedicació parcial a l’Ajuntament per motius personals

per Ramon Estany, Solsona, 26 de setembre de 2014 a les 10:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de setembre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Lluís Xavier González, al Ple d'aquest dijous

El primer tinent d’alcalde de Solsona, Lluís-Xavier Gonzàlez, deixa les regidories de Comunicació i Noves Tecnologies i Participació per motius personals. Continuarà assumint les àrees de Promoció Econòmica i Turisme i Esports. A causa d’una nova situació laboral, el regidor no podrà assumir les obligacions que generen totes les carteres que té delegades des de principi del mandat i deixarà de tenir dedicació parcial a partir de l’octubre. 
 
El Ple municipal d’ahir al vespre va aprovar el decret de l’alcaldia que modifica les delegacions de Lluís-Xavier Gonzàlez, incorporat per urgència en l’ordre del dia. El grup municipal de l’oposició (CiU) va abstenir-se en aquest punt, argumentant que el seu posicionament en el plenari d’aprovació de retribucions ja va ser l’abstenció i que si en aquell moment s’hagués fet aquesta reflexió l’Ajuntament s’hauria estalviat el cost de la dedicació parcial de Gonzàlez durant aquest temps. El primer tinent d’alcalde percebrà ara únicament la indemnització per assistència als plens i juntes de govern local.
 
A partir d’ara l’alcalde, David Rodríguez, s’ocuparà directament de les àrees de Comunicació i Noves Tecnologies i Participació. Una de les iniciatives en què s’està treballant en aquests moments, tal com va avançar Lluís-Xavier Gonzàlez, és la redacció d’un reglament municipal de participació ciutadana. 

 

Participació