1 de 10

La Festa Major de Freixinet arriba plena de novetats

per Ramon Estany, Riner | 25 de setembre de 2014 a les 08:32 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de setembre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest cap de setmana, el nucli de Freixinet, a Riner, celebra la seva festa major, i ho fa amb un programa ple de novetats i tot un ventall d'actes per a tots els públics. La novetat més important és que el sopar i el ball de divendres es passen al dissabte, i el divendres es durà a terme el I Freixirock Músic Festival. Un altra de les novetats serà la recuperació de la tirada al plat, un acte perdut fa molts anys, i que tindrà lloc el dissabte a la tarda, una tarda en qué també hi haurà tirada de bitlles, ja que durant el matí es farà una caminada per conèixer indrets insòlits de l'entorn de Freixinet. I diumenge a la tarda, després del dinar, un espectacle de màgia a càrrec del mag Pere donarà pas al ball del vespre.

NOUDITS obrirà el Freixirock Músic Festival


El divendres 26 de setembre encetarà la Festa Major de Freixinet una de les principals novetats d'enguany, el Freixirock Músic Festival, a les 12 de la nit, amb un concert de rock de NOUDITS, el nou projecte de l'ex baixista i compositor de Sopa de Cabra, Francesc "Cuco" Lisicic. Després de 30 anys de professió, s'ha decidit a enregistrar el seu propi material composant la lletra i la música de tots els temes del CD "Som humans". És un projecte ideat, treballat i pensat en els paràmetres més amplis de l'anomenat "ROCK", entès com una forma de vida, d'expressió i d'art.
NOUDITS el formen: Àngel "P.A." Valentí (Glaucs), bateria i percussió.

Jaume "PECK" Soler (Sopa de Cabra), guitarra i slide guitar.
Roger Alemany (Rocksord), veus i cors.

Alexandre Rexach (Glaucs), guitarra i steel guitar.
Francesc "Cuco" Lisicic (Sopa de Cabra), baix i cors.

Seguidament, concurs de músics amb Cop de mall, On the Rock's, Els Poca-Solfes i Shmerved.

El dissabte, 27 de setembre, els actes començaran amb una Caminada Popular a les 10 del matí. A les 4 de la tarda, Tir al Plat i a 2/4 de 5 de la tarda, Triangular de futbol "Escales i baranes Auba".
A les 5 de la tarda, XIV Campionat de Bitlles i a les 9 del vespre, Sopar de Festa Major. A 2/4 de 12 de la nit, Ball concert amb Marc Anglarill i els Ban'd'festa.

El diumenge 28 de setembre, a les 12 del migdia, Missa solemne i concert amb la Coral la Fònica. A les 5 d ela tarda, exhibició de rugby C:R: Porcs Fers Lliures. A les 7 de la tarda, espectacle de màgia del Mag Pere i a les 8 del vespre Ball de gala amb Jordi Caselles.

El dilluns 29 de setembre es clourà la Festa Major, a les 11 del matí, amb Jocs de cucanya, a les 4 de la tarda amb el III Campionat de Botifarra "Mariano Garriga", a les 6, amb un concurs de pastissos i coques i a 2/4 de 9 del vespre amb un Sopar Popular i ball a càrrec de Marc Anglarill.

 

Participació