Manel Casserras i Solé és distingit geganter d’honor a la Plaça Major

per Redacció, Solsona | 9 de setembre de 2014 a les 21:10 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de setembre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Manel Casserras i Solé Foto: Ramon Estany

En la tercera jornada de Festa Major, avui a la plaça Major s’ha distingit l’escultor i constructor d’imatgeria festiva de Solsona Manel Casserras i Solé, “Manelet”, responsable del taller que duu el seu nom. L’Agrupació de Geganters l’ha nomenat geganter d’honor com a reconeixement al compromís amb la festa i la ciutat. “La dedicació i l’entusiasme que ha transmès amb el seu treball ens enorgulleix els solsonins de mantenir un dels conjunts festius més importants de Catalunya” , ha argumentat l’entitat responsable de la desimboltura de la manifestació. “I amb la seva tasca d’artista ha fet arribar el seu treball, la festa i el nom de Solsona en un bon nombre de ciutats i pobles”. 
 
L’alcalde, David Rodríguez, ha destacat que fa onze anys el pare de “Manelet”, Manel Casserras i Boix, va ser un dels primers a rebre aquest reconeixement, juntament amb el compositor Joan Roure. “Era de justícia lliurar aquesta distinció a qui ha donat continuïtat a l’ofici i el saber fer del mestre geganter”
          L'alcalde lliura el reconeixement al constructor geganter Foto: Ramon Estany

 

Participació