S’obren les inscripcions per la Via Catalana de 2014

El tram assignat al Solsonès és el número 55, situat a la Gran Via de les Corts Catalanes, entre els carrers Muntaner i Aribau

per Redacció, Solsonès, 24 de juliol de 2014 a les 07:59 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de juliol de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

En el marc de la campanya Ara és l'hora (http://www.araeslhora.cat/), la delegació de Solsona de l’Assemblea Nacional Catalana us convida a afegir-vos, de forma col•lectiva, a la Via Catalana del proper 11 de setembre.
La V, la Via Catalana 2014, començarà a les 17.14 i tindrà el vèrtex a la plaça de les Glòries Catalanes de Barcelona. La V s’estendrà d’una banda, per l’avinguda Diagonal fins a la plaça de Pius XII i, per l’altra, per l’Avinguda Gran Via de les Corts Catalanes fins a la plaça d'Ildefons Cerdà. El recorregut previst serà d'onze quilòmetres i es dividirà en diferents trams. La inscripció col•lectiva formalitzada a través dels establiments col•laboradors permetrà que la gent del Solsonès estiguem tots en el mateix tram.
El tram que tenim assignat és el número 55, situat a la Gran Via de les Corts Catalanes, entre els carrers Muntaner i Aribau. És molt important que fem la inscripció col•lectiva per poder anar tota la comarca en ple al mateix tram
 
Les inscripcions
 
A partir de divendres dia 25 de juliol i abans del dia 28 d’agost, us podeu inscriure a les llistes que hem repartit als següents comerços de Solsona:
- FORN DE PA CAMPS. Botiga del Pont (Ctra. Manresa)
- FORN DE PA CAMPS. Botiga de la Ctra. Torà (Ctra. Torà, 35)
- CAL DAVESAS (C. Castell, 1)
- JOIERIA ESTER (C. Sant Cristòfol, 3)
- ESTANC DE BAIX (Av. Pont, 1)
- LLIBRERIA PELLICER. Botiga del Camp (Pg. Pare Claret, 12)
- LLIBRERIA PELLICER. Botiga del Pont (Av. del Pont, 4)
- PERRUQUERIA ADELINA (C. Sant Miquel, 7)
- BAR EL CASAL (Pg. Pare Claret, 24)
 
Per fer la inscripció, cal donar nom, cognoms, DNI (o bé NIE o passaport), telèfon mòbil, i adreça de correu electrònic. En el moment d’inscriure-us, també haureu d’indicar si el dia 11 de setembre portareu una samarreta groga o vermella (per poder formar el mosaic de la senyera) i si voleu ser voluntaris de la campanya “Ara és l’hora”.
La campanya “Ara és l’hora” pretén mobilitzar un gran nombre de voluntaris arreu del país, que duguin a terme accions entre el 12 de setembre i la consulta del 9 de novembre, per tal d’aconseguir que a les urnes hi hagi un resultat clar a favor d’un Estat propi i al servei de tothom.
 
Els autobusos
 
Tot i que podeu desplaçar-vos en cotxes particulars, l’organització recomana que la gent vagi en autocars. En el moment de fer la inscripció, us podeu apuntar als autocars que sortiran el dia 11 de setembre a les 12.00 del migdia de l’Estació d’Autobusos de Solsona. En aquest cas, caldrà que aboneu 10 € per persona en el moment de la inscripció.
Si hi ha gent que desitja quedar-se al concert multitudinari que s’organitzarà un cop finalitzada la “V”, cal indicar-ho a l’hora de fer la inscripció, i s’intentarà habilitar autocars que tornin cap a Solsona un cop finalitzat el concert segons la demanda.
 
Les samarretes
 
Les samarretes són un element clau de la V de la Diada. A diferència de l'any passat, la samarreta podrà ser de dos colors, el groc i el vermell, per tal de formar una gran senyera amb centenars de milers de manifestants. En el moment d’inscriure-us, haureu d’indicar si portareu una samarreta groga o vermella. Podeu portar-les de casa o podeu comprar les que s'han editat en motiu de la Diada d'aquest any, a través de les webs de la ANC, Vilaweb, o el Diari Ara entre altres.
 
Guarda’t un lloc per a la història! Participa el proper 11 de setembre a la Via Catalana cap a la Independència!
 
LA GENT DEL SOLSONÈS TOTS JUNTS!!!

 

Participació