El Centre de Formació de Persones Adultes del Solsonès va a l’escola “El Vinyet” a explicar contes

per Ramon Estany, Solsona, 7 de maig de 2014 a les 10:16 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de maig de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El passat 24 d’abril, dotze alumnes, una professora i l’administrativa del CFA del Solsonès i de “El Vinyet” vàrem anar a l’escola El Vinyet a explicar contes. Cal dir que la citada escola ens va convidar a poder gaudir d’aquesta experiència dins el seu projecte “La Roda de contes” que porten a terme durant la setmana de Sant Jordi. Tots i totes coincidim en dir que va ser fantàstic, veure com els infants, amb la seva innocència i ingenuïtat, escoltaven atentament tots els contes, fent preguntes i intervenint tot sovint.
 
Com  a anècdota diríem que dues de les alumnes del CFA, quan explicaven el conte de “Les set cabretes i el llop” varen treure una cabreta de només deu dies de vida. Els nens i les nenes de “El Vinyet” gaudien acariciant-la i explorant aquella bestiola petita, càlida i bonica.
 
També volem destacar que als infants de “El Vinyet” els va sobtar que hi hagués una escola a la zona on hi pogués haver alumnat des de 16 anys fins a 100, si escau.
 
Així, doncs, volem manifestar que la interacció entre escoles diferents és molt bona i, en aquest cas, fent servir l’art d’explicar contes, el qual tots i totes tenim al nostre abast i ens pot aportar molts coneixements, satisfaccions i emocions.
 

Arxivat a:
Municipis, CFA, El Vinyet
Participació