Lluït concert de fi de curs de l'EMMDS

per Ramon Estany , 20 de juny de 2011 a les 23:22 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de juny de 2011 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L'Escola de Música va oferir el seu concert de cloenda de temporada. Foto: Ramon Estany


L'escola Municipal de Música de Solsona va oferir un concert de gala per tancar el curs 2010-2011 el passat diumenge 19 de juny a les 6 de la tarda al Teatre Comarcal.

Amb un recinte cultural ple de gom a gom, els joves alumnes van mostrar un petit tast del que han après aquest curs.

L'audició es va iniciar amb el Cant Coral dels alumnes més petits de l'escola, dirigits per Eva Solà i Òscar Barqué, amb temes del Mag d'Oz, els Pets o el Llibre de la Selva.

A continuació actuà el Quartet de guitarres (Laura Algué, Guillermo Morales, Maria Porredón i Nil Pujol). Seguidament va ser el torn del Cant Coral amb els grups E, F, i tots dos conjuntament, dirigits per M. Jesús Culleré i amb Núria Fenollosa al piano. La primera part es va cloure amb una demostració de dansa a càrrec d'Anna Solé, Claustre Pallarès, Claudia Caparroz, Clàudia Sánchez, Cristina Terricabras i Maria Gilibets, amb Júlia Xandri al piano i Fina Comas a la direcció, que oferiren un fragment de la pel·licula Amelie.

La segona part va ser més instrumental, obrint les actuacions la Banda Jove, dirigida per Marta Lorenz i amb Javier Juanco a la guitarra.

Van seguir les formacions d'orquestra, amb l'orquestra de Grau Mitjà, l'orquestra de corda de Solsona i l'orquestra de corda "Les cordes boges", dirigides per Xavier Roig i Mamen Barreña.

Ja a la part final del concert, va ser el torn del Combo de l'escola, amb Toni Llongariu a la veu, Albert Ramon a la guitarra, Francesc Sardà al baix i Pere Segués a la bateria, que interpretaren peces de D. Ellington, Marks-Simons i The Beatles.

El grup de Gospel "Free-Songs", dirigit per Marta Andreu i amb Òscar Barqué interpretà Al·leluia de L. Cohen i I will follow him de la banda sonora de Sister Act, peça amb la qual van arrencar nombrosos aplaudiments.

La darrera actuació va ser la del grup de música tradicional "Folk-fusió" dirigida per Marta Andreu que interpretà el Ball Pla de LLadurs i La Rumba de Barcelona.

 

Participació