Converses sobre educació al Vinyet

Escola i família: acompanyar el desenvolupament i benestar dels infants

per Redacció, Solsona, 15 de març de 2014 a les 09:32 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de març de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El proper dimecres 19 de MARÇ a les 20 h,  a l’escola el Vinyet de Solsona, Carles Parellada farà la següent xerrada: Escola i família: acompanyar el desenvolupament i benestar dels infants. 
Carles Parellada és una persona cabdal en la pedagogia sistèmica, és mestre, pedagog i terapeuta sistèmic. Ha treballat molts anys a l’escola, tant a infantil com a primària compaginant-ho amb la formació permanent i la universitat. Actualment està treballant en el centre Arrels un espai d'atenció integral a la persona i a l'Institut Gestalt, entre altres.
Segons  Carles Parellada és impensable tenir èxit en el procés educatiu si no es tenen en compte la família i l’escola, la participació i relació dels dos contextos. Seguint aquests fils conductors, una de les particularitats de l’Escola el  Vinyet és la implicació de les famílies en tot el procés d'acompanyament dels nens i per aquesta raó hem cregut convenient convidar-lo.
Xerrada oberta a tothom. Assistència gratuïta. Cal inscriure’s prèviament a la secretaria de l’escola,  per telèfon trucant al 973480777 o via correu electrònic (ampaelvinyet@gmail.com)
Xerrada organitzada per les famílies i l’equip de mestres de l’escola el Vinyet. Subvencionada per l’Ampa del Vinyet.

 

Participació