10 anys de parelles lingüístiques

per Redacció, Solsonès | 19 de febrer de 2014 a les 17:27 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de febrer de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

 Qui vulgui participar en una nova edició  del programa Voluntariat per la llengua a Solsona pot adreçar-se al Servei Comarcal de Català (solsones@cpnl.catdurant aquest mes de febrer. Recordem que aquest programa facilita la trobada entre persones que parlen habitualment català i persones que en tenen uns coneixements bàsics, perquè tot conversant incorporin d’una manera espontània l’ús d’aquesta llengua en les seves activitats quotidianes, laborals o de relació social. Tenim aprenents, però ens falten més voluntaris!
 


Amb aquesta assignació de parelles lingüístiques comencem a preparar la celebració del 10è aniversari del Voluntariat per la llengua al Solsonès, l’acte principal del qual tindrà lloc al Teatre Comarcal de Solsona el dia 16 de març, a les 18 hores, amb la representació de l’obra Terra baixa, a càrrec del grup sabadellenc Kakaiba Associació Artística. Es poden fer reserves a l’Oficina de Turisme del Solsonès o al mateix Servei Comarcal de Català.
 

  
Convocatòria de proves de català

 
La Direcció General de Política Lingüística ha publicat aquest mes de febrer la convocatòria de proves per al 2014 per obtenir els certificats de coneixements de llengua catalana en els nivells bàsic, elemental, intermedi, de suficiència i superior. La preinscripció es pot fer per Internet i estarà oberta fins al dia 5 de març.
 
El calendari d’aquesta convocatòria es pot consultar al portal de la Llengua catalana: http://www20.gencat.cat/portal/site/Llengcat.

 

Arxivat a:
Societat, llengua
Participació