El PP demana a la Generalitat implantar la targeta T-10 entre Lleida i Vielha, la Seu, Sort, el Pont de Suert, Tremp i Solsona

El diputat provincial Salvador Puy manifesta que els abonaments reduirien el cost de desplaçament dels habitants del Pirineu i veu il · lògic que ofereixi la T-10 per viatjar del Pirineu a Barcelona però no per desplaçar-se a la capital del Segrià

per Redacció, Lleida | 18 de febrer de 2014 a les 17:27 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de febrer de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El grup del Partit Popular de la Diputació presentarà una moció en el pròxim ple de la Diputació, instant a la Generalitat la implantació de la targeta de transport T-10 entre Lleida i Vielha, la Seu, Sort, el Pont de Suert, Tremp i Solsona.
Puy ha recordat que fa uns anys l'Autoritat Territorial de la Mobilitat instaurar els abonaments que permeten diferents recorreguts i transbords en un temps delimitat mitjançant el títol T-10, que suposen una reducció de preu per a aquelles persones que requereixen fer viatges diaris.
En aquest sentit, indica que els abonaments van ser implantats en municipis de la Plana de Lleida, i han permès rebaixar el cost per als usuaris, a més d'experimentar un fort increment de la utilització del transport públic.
Puy considera que la T-10 també hauria d'oferir als veïns de les comarques del Pirineu, ja que també es veuen obligats a desplaçar-se a Lleida per motius d'estudis, sanitaris, administratius, entre altres.
El diputat provincial veu incongruent que ja existeixin abonaments de la T-10 per als desplaçaments en transport públic entre les diferents capitals de les comarques del Pirineu i Barcelona, ​​però no hi hagi entre aquelles i Lleida.
Salvador Puy demana en aquesta moció que totes les targetes de T-10 puguin ser dispensades a les seus dels consells comarcals, a més de la seu central de Lleida de l'ATM, per un millor servei a l'usuari.

 

Participació