Es posa en marxa el II Concurs de relats breus per a gent gran

Benestar Social del Consell Comarcal dóna continuïtat al certamen per a gent gran que es va iniciar l’any passat

per Redacció, Solsonès | 27 de gener de 2014 a les 15:31 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de gener de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Guanyadora de la primera edició

L’àrea de Benestar Social del Consell Comarcal del Solsonès ha obert la segona edició del Concurs de relats breus per a gent gran. L’any passat en motiu de la celebració de l’Any Europeu de l’Envelliment Actiu i de la Solidaritat Internacional es va impulsar per primera vegada a la comarca aquest concurs adreçat a la gent gran.
Donada la bona acollida d’aquesta iniciativa, enguany es repeteix l’experiència i es promou el II concurs de relats breus per a gent gran adreçat a persones que tinguin 60 anys o més.
Les narracions o relats breus han de ser en prosa i el tema és lliure. Tots els treballs s’han de presentar a la recepció del Consell Comarcal del Solsonès. El termini de presentació finalitza el 7 de març de 2014.
Per més informació sobre les bases del concurs podeu passar a buscar un díptic a les oficines del Consell o bé trucar al 973 48 20 03.

 

Participació