Caminades de resistència

La 30 Marxa Rasos de Peguera-Manresa reprèn el Circuit Català de Caminades de Resistència

La prova proposava un recorregut de 82 quilòmetres i un desnivell acumulat de quasi 4.000 metres

Un dels participants de la Marxa Rasos de Peguera-Manresa | Xavier Capdevila / FEEC
per Redacció, 12 de setembre de 2022 a les 15:50 |
Després de la pausa estival el Circuit Català de Caminades de Resistència de la FEEC reprèn la seva activitat. Aquest dissabte 10 de setembre el Centre Excursionista Comarca de Bages va organitzar la 30a Rasos de Peguera-Manresa, segons informa el web de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya.

Un trail no circular amb inici al xalet refugi Rasos de Peguera i final a Manresa. L’exigència no ha estat baixa, amb 82 quilòmetres per recòrrer i un desnivell acumulat de gairebé 4.000 metres. El recorregut passava pel Pi de les Tres Branques, l’obaga dels Tossals, Taravil i el santuari de Correà. De Montmajor anava cap a la riera de Navel i fins a Serrateix. Seguia cap a Callús, baixant per la riera de Sant Cugat i fins a la zona esportiva del Congost de Manresa, passant pel peu del Collbaix.


La 33a Marxa Gràcia-Montserrat va tancar la primera part del circuit el 18 de juny, així que els participants han tingut gairebé tres mesos de descans per agafar-se les pròximes vuit caminades de resistència amb força. Aquest dissabte 17 de setembre continuarà el Circuit amb la 43a Marxa de resistència Matagalls-Montserrat, organitzada pel Club Excursionista de Gràcia.

 

Participació