ESPORTS

Avià acollirà la sisena edició del Rogaine del Berguedà

La cursa se celebrarà aquest diumenge, 16 de gener

per NacióMuntanya, Avià, Catalunya | 13 de gener de 2022 a les 09:37 |
Rogaine del Berguedà en imatge d'arxiu | Josep M Montaner
Un any més, per arrencar la temporada de competicions, el 16 de gener, el Club Orientació Berguedà (COB) organitza la sisena edició del Rogaine del Berguedà: el rogaine del Xavi a Avià. En aquesta edició, per tal de complir estrictament amb les mesures sanitàries establertes, hi haurà algunes novetats, les quals poden veure’s alterades si les restriccions canvien. La cursa tindrà tres modalitats: la de 6 hores, puntuable per la Copa Catalana de Rogaines, i les populars de 3 i 1,5 hores. Seguint les especificacions d’aquesta mena de curses, els equips hauran de ser d’entre 2 i 5 persones i no es podrà competir individualment.

A més, com a mesura preventiva, no hi haurà cap classe d’avituallament ni durant la cursa ni al finalitzar-la. Per tant, cada corredor, a banda de portar el material obligatori, haurà de preveure portar el menjar i beure que necessiti.


El mapa, que comprem una àrea de 45 quilòmetres de terreny amb poc desnivell i una xarxa de camins i corriols molt extensa. Les inscripcions es poden fer a través del web www.cob.orientacio.cat. Les modalitats populars es poden fer el mateix dia de la cursa, fins a exhaurir mapes.
 

Cartell VI Rogaine del Berguedà: el Rogaine del Xavi. Foto: COB

 

Participació