AVENTURA

Consulta el nou catàleg d’activitats d’aventura del Berguedà per la temporada d’hivern

Respon a un doble objectiu: valoritzar els serveis de guiatges en el medi natural i mostrar que a la comarca s’hi poden realitzar activitats durant tot l’any

Nou catàleg d’activitats d’aventura del Berguedà | ADBerguedà
per Redacció, Berga, Catalunya | 11 de desembre de 2021 a les 17:29 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de desembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Agència de Desenvolupament del Berguedà reafirma la seva aposta pels guiatges d'activitats esportives al medi natural portades a terme per les empreses de la comarca, i segueix millorant el treball amb xarxa amb les diferents empreses de guiatge.

El treball conjunt amb les diferents empreses que ofereixen activitats d’aventura guiades al Berguedà, ha permès elaborar un nou catàleg d’activitats, que s'ha reeditat en diferents ocasions coincidint amb les temporades d’estiu i d’hivern des de l’any passat. Però també ha fomentat la creació i millora de les relacions entre aquestes empreses, que incorporen nous sistemes de comunicació; a través dels quals s’està treballant amb la creació de nous elements de difusió conjunts.


Catàleg d’activitats d’aventura – Temporada d’hivern

Aquest catàleg respon a un doble objectiu, valoritzar els serveis de guiatges en el medi natural, tant els focalitzats en el turisme actiu com els mediambientals o divulgatius; i d’altra banda mostrar que el Berguedà és una comarca on s’hi poden realitzar activitats durant tot l’any.


Totes les empreses i els guies que apareixen en el catàleg estan localitzats al Berguedà. D’aquesta manera es pretén donar un impuls a les empreses del territori. A més s’ha confirmat que totes les empreses figuren en el cens d’organitzadors d’activitats fisicoesportives en el medi natural de la Generalitat de Catalunya i els guies es troben inclosos en el registre de professionals de l’esport de Catalunya en la disciplina que els pertoca. Garantint d’aquesta manera la qualitat i seguretat que ofereixen les impreses incloses en el catàleg.

En aquesta edició, com en l’estiu del 2021, també s’ha editat un cartell resum, amb la voluntat de facilitar a diferents establiments poder oferir aquesta informació i el contacte de diferents empreses de manera resumida. A la vegada que es facilita als visitants una visió general de les activitats que poden fer al Berguedà. D'aquesta manera s'han inclòs fins a 39 activitats incloses dins de 14 modalitats, les quals es porten a terme per 17 empreses de la comarca.

 

 

Participació