Sorteig d'una inscripció per al Duatló de Vallter

La prova, que combina bici de carretera i cursa de muntanya, es disputarà el diumenge 27 de juliol

per Redacció , 17 de juliol de 2014 a les 23:41 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de juliol de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El diumenge 27 de juliol es disputa el Duatló de Vallter, una innovadora prova "híbrida" que combina la pujada en bicicleta de carretera al port de Vallter 2000 amb una cursa de muntanya amb ascens al Bastiments inclòs. NacióMuntanya, en col·laboració amb l'Esportiu Ripoll, sorteja una inscripció a la prova (a escollir en el format individual o equip).Normes del concurs
 
- Per participar al sorteig d'una inscripció al Duatló de Vallter cal inscriure el nom i cognoms, correu electrònic i telèfon al formulari superior.
 
- Cada participant optarà només una vegada a la inscripció sortejada.
 
- El termini per participar al sorteig es tancarà el dimarts 22 de juliol a les 23.00.
 
- Un cop fet el sorteig, NacióMuntanya contactarà per correu electrònic amb els guanyadors, a qui es demanarà un DNI de contacte. Si en un termini de 12 hores no es respon al contacte, es perdrà el dret a gaudir de les entrades i es contactarà amb d'altres participants.
 
- El nom dels guanyadors definitius es farà públic el dimecres 23 de juliol a la tarda.
 
- Els guanyadors hauran de facilitar el seu DNI i a través del correu electrònic se'ls comunicarà com han de formalitzar la inscripció.
 
- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu naciomuntanya@naciodigital.cat.
 
- Mitjançant la participació al sorteig, el lector s'inscriurà també al butlletí diari de NacióMuntanya. En compliment de la llei vigent, podrà desapuntar-se'n sempre que ho desitgi.

 

Arxivat a:
General
Participació