senderisme

Sort es prepara per a la primera edició del festival «Senderi»

La iniciativa tindrà lloc entre el 3 i el 5 de setembre

per Redacció, Sort | 2 de setembre de 2021 a les 16:29 |
Un grup de senderistes als estanys de Mainera | Ajuntament de Sort
Aquest divendres es donarà el tret de sortida a la primera edició del Senderi, el Festival de Senderisme de Sort, la Vall d'Àssua i el Batlliu. La iniciativa, que tindrà lloc del 3 al 5 de setembre, busca donar a conèixer amb uns altres ulls i a un altre ritme el patrimoni rural i cultural de Sort, la Vall d'Àssua i el Batlliu de la mà de guies professionals del territori.

Aquesta primera edició comptarà amb un programa variat, amb algunes activitats adreçades especialment a famílies, com una caminada amb rucs per la Vall d'Àssua, una pujada al Tossal de Torena o una activitat que lliga la natura de la vall i l'art contemporani de Sant Víctor de Seurí


També hi haurà una caminada per descobrir els vins i formatges de Sort, una activitat d'alta muntanya a l'accés al Parc Nacional d’Aigüestortes des de Mainera, un sopar amb observació astronòmica a Sant Josep d'Olp, així com una caminada popular que recorrerà els camins de la novel·la Pedra de Tartera de Maria Barbal.

A més, s'aprofitarà el marc del festival per presentar el llibre-guia Del Montsec a les Valls d'Àneu seguint els indrets d'una guerra de Manel Gimeno i oferir una formació tècniques de comunicació per a guies professionals.

 

Altres notícies que et poden interessar
 

Participació