esquí

Vallter 2000 obté una certificació que n'acredita l'excel·lència turística

La Q de Qualitat està atorgada per l’Instituto para la Calidad Turística Española

Vallter 2000, amb poca neu, aquest divendres | Arnau Urgell
per Redacció, 13 d'abril de 2021 a les 16:15 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 d'abril de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’estació de Vallter 2000 ha obtingut la Q de Qualitat, una certificació que atorga l’Instituto para la Calidad Turística Española a aquells establiments que compleixen amb els requeriments de qualitat establerts a la norma UNE per a estacions d’esquí i muntanya.
 
A través d’una empresa auditora externa acreditada, s’han comprovat les instal·lacions, els equipaments i els processos de prestació de serveis de l’estació. Aquesta comprovació, inclou pistes, remuntadors, escoles d’esquí, lloguers, restaurants, consignes, etc.
 
Amb la certificació d’aquest sistema, es promou la millora contínua de la gestió de tots els aspectes relacionats amb la qualitat, així com la millora en la prestació dels serveis. D’aquesta manera, Vallter 2000 garanteix, entre d’altres, el perfecte estat de revisió i manteniment de les instal·lacions, uns gruixos de neu reals (assegurant un mínim de 10 centímetres de gruix de mantell per a la pràctica dels esports de lliscament a les seves pistes), l’aplicació de tots els requeriments sanitaris en l’oferta de restauració o el compliment d’una ràtio amb un número màxim d’alumnes a les escoles d’esquí que n’asseguri l’aprenentatge dels alumnes.
 
L’obtenció de la Q de Qualitat significa per a Vallter 2000 la implementació d’un sistema de gestió de qualitat i esdevé una garantia de la fiabilitat, el rigor i el prestigi de l’estació així com del compromís manifest de treballar constantment per oferir els millors serveis amb la màxima qualitat, per mantenir una atenció al client excel·lent i garantir la plena satisfacció de les persones visitants durant la seva experiència turística.
 
Amb la incorporació de Vallter 2000, ja són cinc les estacions de muntanya gestionades per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya que disposen de la Q de Qualitat -Vall de Núria, La Molina, Espot, Port Ainé i Vallter 2000-.
Vallter 2000 compta també amb el segell d’Equipament Familiar, atorgat per l’Agència Catalana de Turisme; i amb dos segells de qualitat que certifiquen les mesures i el pla de prevenció aplicat a l’estació davant la Covid-19: el d’AENOR i el Safe Tourism Certified, expedit també per l’Instituto para la Calidad Turística Española.

Altres notícies que et poden interessar

​​​​​​

 

Participació