ESPORTS

La cinquena edició del Rogaine del Berguedà reuneix 230 participants

Des del Club Orientació Berguedà ja comencen a pensar en la propera cursa, que tindrà lloc el dia 11 d’abril a Puig-reig i que serà una competició d’orientació de BTT-O

per Redacció , 23 de març de 2021 a les 16:34 |
Dos participants a la Rogaine del Berguedà d'enguany | COB
Aquest dissabte 20 de març es va celebrar la cinquena edició del Rogaine del Berguedà - El Rogaine del Xavi a Casserres. La primera competició oficial d’orientació de la temporada va reunir a un total de 230 participants i, tal i com expliquen des del Club Orientació Berguedà en un comunicat, “va ser tot un repte”, ja que les mesures sanitàries obligaven a ser molt exigents i implicaven diferents canvis en el muntatge de la cursa. Des del club destaquen com a part important de l’èxit de l’esdeveniment la comprensió i col·laboració dels corredors i corredores, així com també la implicació de l’Ajuntament de Casserres, que “va cedir instal·lacions per poder-lo dur a terme i va facilitar-ne la organització”.

Resultats de la prova


Els equips que van aconseguir més punts de les categories masculines van ser els Aligots Montsant, equip format per Albert Herrero i Javier Puitque i que va aconseguir 205 punts, els Serrallonga Power, format per Roger Vigili i Marc Serrallonga i que va obtenir també 205 punts, però que va arribar uns minuts més tard, i De perdidos al rio, equip format per Josep Maria Freixas i Andrés Arroyo i que va aconseguir un total de 183 punts.

Pel que fa a la categoria femenina, la primera posició va ser per l’equip Xino Xano, format per Cristina Rotxés i Isabel Eizmendi i que va aconseguir 149 punts. En segona posició va quedar-hi Xalis, format per Rose Kowalski, Montserrat Buscart i Anna Illa amb 126 punts, i la tercera posició va ser per Mindundis, equip format per Blanca Foix i Aida Urgell amb un total de 122 punts.


Finalment, en categoria mixta les primeres posicions van ser per l’equip Mallorken Azimut, format per Antoni Myans, Meritxell Martell i Kenneth Colell, per Montsant-X, format per Laura Escolà i Magí Llaveria, i per Viclassar, format per Miquel Marimon i Melibea Quintana.

Ara, i després de l’èxit de la cursa, des del Club Orientació Berguedà ja comencen a pensar en la propera, que tindrà lloc el dia 11 d’abril a Puig-reig i que serà una competició d’orientació de BTT-O.

 

Participació