coronavirus

Vallter 2000 i la Vall de Núria es ratifiquen com a espais segurs davant la Covid-19

El certificat Safe Tourism Certified acredita que les sis estacions de FGC han implementat les millors pràctiques per a la seguretat de les persones visitants i treballadores

Un grup d'esquiadors a Vallter 2000 | ACN
per Redacció, 22 de febrer de 2021 a les 11:58 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de febrer de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Les sis estacions de muntanya gestionades per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), entre les quals la Vall de Núria i Vallter, han obtingut el segell de qualitat Safe Tourism Certified que les acredita com a espais segurs davant la Covid-19. La certificació, expedida per l’Instituto para la Calidad Turística Española (ICTE), garanteix el compliment d’una sèrie de mesures i protocols específics per a estacions d’esquí i muntanya.

Aquestes mesures permeten identificar, analitzar i minimitzar els riscos així com implementar les millors pràctiques contra la Covid-19, per a la seguretat de les persones visitants i treballadores, en les seves instal·lacions i serveis complementaris.

 

Cartell informatiu amb les mesures contra la Covid-19 a les estacions de FGC. Foto: FGC


Les estacions de muntanya d’FGC compleixen tots els requeriments de servei en l’àmbit del manteniment, neteja, desinfecció i protecció de les persones, així com els propis establerts per l’ICTE per a la gestió del risc de contagi.


El segell Safe Tourism Certified s’afegeix al certificat de qualitat d’AENOR, que ja van obtenir les estacions de muntanya el passat mes de novembre, i reconeix el pla de mesures de prevenció davant la pandèmia de la Covid-19 implementat per FGC.


Altres notícies que et poden interessar

​​​​​​

 

Participació