coronavirus

Els Mossos d'Esquadra aixequen 56 actes al Parc Natural del Montseny per incompliment del confinament municipal

El conseller d'Interior, Miquel Sàmper, ha explicat que des del passat divendres s'ha detectat més moviment malgrat les restriccions vigents

per Redacció , 2 de febrer de 2021 a les 09:33 |
Un control dels Mossos d'esquadra per accedir al parc Natural del Montseny | Gemma Sànchez/ACN
El Departament d'Interior ha alertat aquest dilluns d'un increment de les infraccions durant el passat cap de setmana. Concretament, s'han aixecat 457 actes per saltar-se el confinament municipal i 263 per incomplir el confinament nocturn. La xifra total és d'unes 2.800.

El comissari dels Mossos, Joan Carles Molinero, ha detallat que suposa un increment d'un 15% respecte el cap de setmana anterior. "Es posa en evidència que hi ha persones disposades a un incompliment del confinament municipal", ha argumentat. Paral·lelament, avui s'ha posat en marxa el reforç del control perimetral a Catalunya per detectar els viatges "no justificats". Ja s'està fent a les principals vies com l'A-7 i l'AP-7, així com a les estacions de l'AVE.


El conseller d'Interior, Miquel Sàmper, ha explicat que des del passat divendres, si bé la mobilitat s'ha mantingut similar a la de les setmanes anteriors, sí que han detectat més moviment malgrat les restriccions vigents. Un fet que s'ha notat als parcs naturals, segons Sàmper relacionat amb "el bon temps", que ha propiciat un major nombre de sortides. Els agents van fer 63 controls en sis parcs naturals, que van permetre aixecar un total de 120 actes, 56 al Montseny i 32 a Montserrat.

Altres notícies que et poden interessar

 


 

Participació