coronavirus

Nous controls d'accés al Parc Natural del Montseny aquest cap de setmana

La finalitat és evitar situacions de mobilitat sense justificació per part de ciutadans fora del seus municipis de residència

per Redacció, 29 de gener de 2021 a les 16:16 |
Un control dels Mossos d'Esquadra al Parc Natural del Montseny | Diputació de Barcelona
Davant les mesures especials excepcionals de confinament municipal per la Covid-19, aquest cap de setmana seguiran les mesures de control d'accés a la Xarxa de Parcs Naturals que gestiona la Diputació de Barcelona. Aquesta regulació es farà als diferents punts d'accés als espais naturals, especialment al Parc Natural del Montseny i al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, amb guardes dels parcs juntament amb Mossos d'Esquadra i Agents Rurals.

Per tal d'evitar situacions de mobilitat sense justificació per part de ciutadans fora del seus municipis de residència, la Diputació de Barcelona ha elaborat un protocol d'actuació per regular els accessos als espais naturals. El protocol contempla la presència del personal de guàrdia dels parcs als punts d'accés als espais naturals que es veurà reforçada amb l'establiment de controls fixos per part de Mossos d'Esquadra i Agents Rurals en diferents indrets i horaris.


Altres notícies que et poden interessar
 

 

 

Participació