Festival de Cinema de Muntanya de Torelló

El Festival de Cinema de Muntanya de Torelló se celebrarà en format híbrid

El certamen es farà del 22 al 31 de gener

per Redacció , 14 de desembre de 2020 a les 16:25 |
«Ultima Patagonia», una de les estrenes internacionals a Torelló | FCMT
La 38a edició del Festival BBVA de Cinema de Muntanya de Torelló (Osona) serà en format híbrid i se celebrarà del 22 al 31 de gener. El certamen s'havia de fera principis de novembre, però es va descartar a causa de les restriccions decretades. Així, les 36 produccions internacionals que opten a endur-se la Flor de Neu d'Or d'aquesta edició es podran veure des de casa a través d'una nova plataforma digital. 

Igualment, Torelló seguirà sent el centre neuràlgic del cinema de muntanya, ja que s'hi celebrarà l'espectacle inaugural, la clausura amb el lliurament de premis i les diverses conferències programades. S'hi podrà assistir presencialment amb totes les garanties sanitàries i també es podran seguir en streaming.


L'evolució i la incertesa de la pandèmia han obligat l'organització del certamen a fer esforços per adaptar la 38a edició a la realitat del moment. La nova plataforma digital des d'on es podran visualitzar els films es posarà en marxa a principis d'any. També es posaran a la venda els abonaments a través del web. 

En total, es programaran 16 sessions temàtiques i les pel·lícules es podran veure qualsevol dia a qualsevol hora del 22 al 31 de gener. Els films guanyadors es donaran a conèixer el divendres 29 de gener.


Altres notícies que et poden interessar

  

Participació