esllavissada

Una esllavissada malmet el camí del congost de Mont-rebei i obliga a tancar totes les vies d'accés

L’alcalde de Sant Esteve de la Sarga, Jordi Navarra, ha dit “prou” i ha assegurat que el camí estarà tancat “fins que la situació no canviï”

per Jordi Ubach Llorens , 13 de novembre de 2020 a les 09:33 |
Imatge de l’esllavissada a Mont-rebei | Agents Rurals
Una esllavissada ha malmès aquest dijous el camí del congost de Mont-rebei, al terme municipal de Sant Esteve de la Sarga, i ha obligat a tancar totes les vies que hi accedeixen, segons han informat els Agents Rurals. A través de Twitter, el cos forestal també ha explicat que el camí ha quedat greument danyat pels blocs de pedra de grans dimensions que s’han desprès i que han quedat al mig del camí. És per això que s'han tallat tots els accessos fins a nou avís.
 

A través d’una piulada a Twitter, l’alcalde de Sant Esteve de la Sarga, Jordi Navarra, ha dit “prou” i ha assegurat que el camí estarà tancat “fins que la situació no canviï”. Navarra ha assegurat que el consistori que presideix no es pot fer càrrec del manteniment ni pot assumir la responsabilitat d'un camí que acull milers de turistes i que ha qualificat de “perillós”. L’alcalde ha dit fins i tot que aquest és un tema “de país”.
 

 

Participació